top of page

Schuifdeuren en een donatie voor Merel & Dave met een droom

Gisteren kregen wij twee prachtige schuifdeuren van de buren in Driebergen. Ze wilden er niks voor hebben, maar de prijs stond er met rode edding op te schreeuwen.

Daar de zus van onze buurvrouw gehandicapt is en lijdt aan een spierziekte en haar man evenzo, zelfs nog erger, maar de levenslust van hun gezichten afspat, hebben we het volgende bedacht.


Wij doneren aan Merel & Dave voor hun doom: een zelfontworpen Camper zodat zij met hun handicap alsnog van vakantie en ontspanning kunnen genieten.

Dave werkt ondanks zijn handicap als IT-er voor de overheid in Den Haag en kan met hoofdknikjes zijn machinerie bedienen.

Dave maakt ondanks zijn ademhalingsapparatuur constant stoute grapjes, beschermd zijn vrouw die versierd wordt bij de apotheek in haar rolstoel en maakt oa. zijn eigen rietjeshouder aan zijn armleuning, zodat hij een wijntje mee kan drinken.

Dave is sneller gepakt door de spierziekte dan Merel en zij verzorgt dan ook met liefde haar man. Wij mochten hen met kerst leren kennen en gaan binnenkort de camper bewonderen.


Ik heb nog nooit om donaties gevraagd en vind dit ook vervelend, maar bij deze twee weet ik dat het geld goed terechtkomt en het ze veel plezier gaat geven en notabene zal het mij ook plezier doen als mijn bericht hier hen mag helpen .


Dit is de website voor meer info en alvast heel hartelijk dank namens Maxim & Manon voor deze twee stoere levensgenieters. https://gewoon-camper.nl/


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

PRESS

Comments


bottom of page